Δοξατινα Νεα


Καταγγελία για παιδική χαρά στο Δοξάτο

Προς: Συνήγορο του Πολίτη/ Κύκλος δικαιωμάτων του παιδιού Χατζηγιάννη Μέξη 5, Αθήνα 11528
Είμαστε μία ομάδα γονέων που αποφασίσαμε να λάβουμε ενεργό δράση και να διαμαρτυρηθούμε επίσημα για τις απαράδεκτες και τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στην παιδική χαρά του χωριού μας, Δοξάτο Δράμας. Η συγκεκριμένη παιδική χαρά, η οποία βρίσκεται μάλιστα στην αυλή του Δημαρχείου του χωριού, στο οποίο έως πέρυσι βρισκόταν και το γραφείο του κ. Δημάρχου και σήμερα είναι κτίριο που στεγάζει διάφορες υπηρεσίες του διευρυμένου πλέον Δήμου, καταστρατηγεί κατάφορα όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχουν τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τέτοιους χώρους.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την έλλειψη διαβάσεων και σήμανσης για την ασφαλή πρόσβαση στον χώρο, την έλλειψη φύλαξης, την ύπαρξη σπασμένων, κακοσυντηρημένων, επικίνδυνων και ακατάλληλων παιχνιδιών, την έλλειψη δαπέδων ασφαλείας, την ύπαρξη διάσπαρτων πετρών, καρφιών και άλλων αιχμηρών αντικειμένων και κομματιών που προεξέχουν από τα βανδαλισμένα παιχνίδια, τις ανωμαλίες στα πλακάκια που είναι τοποθετημένα στο δάπεδο, την μη ύπαρξη καγκελόπορτας και αποχωρητηρίων και πλήθος άλλα που φαίνονται στις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε

.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, δηλαδή ζητάμε να μην χρειάζεται σχεδόν καθημερινά να διανύουμε 20 χιλιόμετρα με τα αυτοκίνητά μας για να πάμε τα παιδιά μας να παίξουν σε ασφαλείς παιδικές χαρές στον διπλανό Δήμο Δράμας, όπου τα τελευταία χρόνια ανοίγουν συνεχώς παιδικές χαρές οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές. Ζητάμε να προστατευτούν τα παιδιά μας και να μπορούν να παίζουν ανενόχλητα και ασφαλή, χωρίς να εκτίθενται στον παραμικρό κίνδυνο. Ο χώρος της παιδικής χαράς έχει πλέον καταστεί επικίνδυνος για τα παιδιά μας και με τον καιρό χειροτερεύει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι τόσο ο νυν Δήμαρχος και οι νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι όσο και οι διατελέσαντες στο παρελθόν δεν γνώριζαν και δεν γνωρίζουν (ιδίοις όμμασι μάλιστα) την κατάσταση που επικρατεί στην συγκεκριμένη παιδική χαρά, αφού βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο μέχρι χθες γραφείο Δημάρχου. Η αμέλεια τους μόνο εγκληματική μπορεί να χαρακτηριστεί! Προς Θεού δεν πρέπει να φτάσει να συμβεί κάτι τραγικό, και εκ των υστέρων να ασχοληθεί ο Δήμος με το τεράστιο πρόβλημα αυτό!!! Κοινοποίηση: 1.        Δήμος Δοξάτου

Οι γονείς:
(ακολουθούν 79 υπογραφές)

Αναρτήθηκε από Tasos Karkantzelis στις 11:12 π.μ.

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012


ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΜΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Φαίνεται να ολοκληρώνεται σιγά σιγά το έργο αντικατάστασης των σωλήνων αμιάντου στο δίκτυο ύδρευσης του Δοξάτου, αφού εδώ και αρκετές ημέρες ξεκίνησαν να ασφαλτοστρώνονται οι τομές στους δρόμους, που τόσο ταλαιπώρησαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δοξάτου..

Ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες και στο κέντρο της κωμόπολής μας
.

Πάντως, απ΄ ό, τι λέγεται, θα ανοίξουν νέες τομές στους δρόμους όταν θα ξεκινήσουν οι οικίες να συνδέονται με το νέο δίκτυο..


Ίδωμεν..
Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δοξάτου

Πέμπτη, 24/05/2012
E-mail Εκτύπωση

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δοξάτου στις 24/5/2012 ημέρα Πέμπτη, και ώρα 20:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Χρήστου και Γαλάτειας-Ελισάβετ Κρικοπούλου» στο Καλαμπάκι, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1ο Θέμα: Έγκριση συμμετοχής Δήμου Δοξάτου στην ανοιχτή πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για την ίδρυση και λειτουργία κέντρων δια βίου μάθησης προς εφαρμογή προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.  (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ)

2ο Θέμα: Έκτακτη χρηματοδότηση Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Δοξάτου για την υλοποίηση προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ)

3ο Θέμα: Αποδοχή χρημ/σης ποσού 100.000,00€ για πληρωμή λογαριασμών του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Τ.Δ Αγ. Αθανασίου»
(Εισηγητής: Δήμαρχος)

4ο Θέμα: Αποδοχή χρημ/σης ποσού 50.000,00€ για πληρωμή λογαριασμών του έργου «Βελτίωση κτιριακών υποδομών των εκπαιδευτικών μονάδων Δημ.Ενότητας Καλαμπακίου Δήμου Δοξάτου» (Εισηγητής: Δήμαρχος)

5ο Θέμα: Έγκριση η μη της αριθ. 25/2012 απόφαση του Ν.Π.Δ.Δ
(Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2012)
(Εισηγητής: Ασημίνας Σάββας Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ).

6ο Θέμα: Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Δοξάτου έτους 2012.
(Εισηγητής: Δήμαρχος)

7ο Θέμα: Τοποθέτηση 1 στύλου και 2 ΦΣ S-17Υ στην οικία Τογγιαλίδη Αντωνίου στη Δ.Κ Κυργίων. Αποδοχή ετήσιων οικονομικών επιβαρύνσεων ποσού 14,68€.
(Εισηγητής: Τεχνική Υπηρεσία)

8ο Θέμα: Έγκριση δαπάνης μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα (2-5/5/2012) και ψήφιση πίστωσης. (Εισηγητής: Δήμαρχος)

9ο Θέμα: Έγκριση δαπάνης μετακίνησης Δημάρχου στην Κομοτηνή (8/5/2012) και ψήφιση πίστωσης. (Εισηγητής: Δήμαρχος)

10ο Θέμα: Έγκριση δαπάνης μετακίνησης Δημάρχου στην Θεσ/νικη (10/5/2012) και ψήφιση πίστωσης. (Εισηγητής: Δήμαρχος)ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΡΑΜΑΣ κ.κ. ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ 21 ΜΑΙΟΥ 2012Την Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Δοξάτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος προέβη σε ομιλία με θέμα << Τηλεόραση - μια σύγχρονη "δασκάλα" >>.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν με όμορφα παραδοσιακά τραγούδια η Χορωδία "Το Ηρωικό Δοξάτο"  και η Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Δοξάτου.


Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ο κόσμος του Δοξάτου δεν  "γέμισε" την αίθουσα ώστε να τιμήσει με την παρουσία του τον Μητροπολίτη μας που πολλές φορές έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για την κωμόπολή μας..

ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ 17 ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ "ΠΕΧΤΣΙΝΑΡ" ΤΗΝ 22α ΜΑΙΟΥ 1923


Μια άγνωστη πτυχή της ιστορίας της κωμοπόλεώς μας ανακάλυψα ερευνώντας το ψηφιακό αρχείο της εφημερίδας "Μακεδονία", στο φύλλο της 9ης Ιουνίου 1923.Για την φοβερή σφαγή της 30ης Ιουνίου 1913, 23 Τούρκοι δικάσθηκαν και 21 καταδικάσθηκαν από το Στρατοδικείο της Δράμας το 1923, δέκα χρόνια μετά από εκείνη την αποφράδα ημέρα..


Δεκαεπτά σφαγείς των Δοξατινών εκτελέσθηκαν, στην περιοχή "Πέχτσιναρ" μετά από επιθυμία των συγγενών των θυμάτων του 1913, την 22α Μαΐου 1923 και ώρα 6η πρωϊνή, τέσσερις καταδικάσθηκαν σε ισόβια κάθειρξη και δύο αθωώθηκαν.


Λεπτομέρειες για την δίκη των σφαγέων του Δοξάτου, αλλά και γενικότερα για την σφαγή του Δοξάτου μπορείτε να βρείτε στο ψηφιακό αρχείο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας .


Αναρτήθηκε από στις 4:01 π.μ.

Read more: http://doxatodramas.blogspot.com/2012/01/17-22-1923.html#ixzz1j9zgVWpb

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΜΑΣ


Με επιτυχία και συμμετοχή πολλών αστυνομικών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (09-09-2011), στην αίθουσα Μουσειακού Εκθετηρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, η βράβευση της αθλήτριας σκοποβολής ΚΟΡΑΚΑΚΗ Άννας, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Σκοποβολής, που διεξήχθησαν τον Αύγουστο στο Βελιγράδι......

Η ΚΟΡΑΚΑΚΗ Άννα μαθήτρια της Ά τάξης του Λυκείου, κόρη συναδέλφου αστυνομικού, είναι μέλος της εθνικής μας ομάδας σκοποβολής και κατέκτησε στο παραπάνω Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πυροβόλων όπλων, το ασημένιο μετάλλιο, στο πιστόλι νεανίδων, πετυχαίνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ .

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας και υποστηρίχθηκε από το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας και το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Νομού Δράμας.

ΠΗΓΗ:
http://www.draminaspor.gr/gr/2010-08-20-06-17-49/2010-08-20-16-05-41/965-2011-09-12-13-15-44.html
Αναρτήθηκε από Doxatinos στις 8:31 μ.μ. 0 σχόλια

Read more: http://doxatodramas.blogspot.com/#ixzz1XpC05ORS


Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ 10 ΣΕΠ 2011

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Ηρώου της εκκλησίας το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, οι πολλοί θεατές απόλαυσαν μια βραδιά με εξαιρετικές μελωδίες από τις τέσσερις Φιλαρμονικές που συμμετείχαν.

Με φόντο το σχεδόν "γεμάτο" φεγγάρι, οι Φιλαρμονικές από την Τρίγλια της Χαλκιδικής, από την Πτολεμαϊδα(Δήμος Εορδαίας), από τον Δήμο Καβάλας και βέβαια από τον Δήμο Δοξάτου κέρδισαν την αγάπη του κοινού και καταχειροκροτήθηκαν..


Αν και οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης είχαν λίγες μέρες στη διάθεσή τους, στο τέλος όλα πήγαν καλά, ενώ "πήρε ζωή" το κέντρο του Δοξάτου αυτή τη δύσκολη εποχή, αφού περίπου 150 άτομα αποτελούσαν τις τέσσερις φιλαρμονικές.


Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στους διοργανωτές και όπως τόνισε ο υπεύθυνος για την Φιλαρμονική του Δήμου Δοξάτου κ. Ασημίνας, αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα Διαμερίσματα του Δήμου Δοξάτου, ενώ κάλεσε τους νέους και τις νέες από όλο τον Δήμο να πλαισιώσουν την Φιλαρμονική, η οποία τώρα αποτελείται από νέους των Κυργίων και του Αγίου Αθανασίου..


Read more: http://doxatodramas.blogspot.com/#ixzz1XkOvLMqX


ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

Στο γήπεδο του Δοξάτου διακόπηκε το χθεσινό φιλικό των Φιλίππων με τους Αμπελόκηπους, ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στον αγώνα, οπότε δεν έχω προσωπική άποψη για το τι συνέβη..

Απ΄ ό, τι πληροφορήθηκα πάντως από φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα, αιτία της διακοπής ήταν οι έντονες διαμαρτυρίες παραγόντων των Φιλίππων για τον καταλογισμό ενός πέναλτυ από τον διαιτητή της συνάντησης κ. Πουλικίδη..

Αναρτήθηκε από Doxatinos στις 3:21 μ.μ. 13 Aυγουστου 2011


ΔΡΟΣΙΣΕ..

Χθες, από τις 8 και μιση περίπου το απόγευμα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έβρεξε αρκετά εδώ στο Δοξάτο..

Δρόσισε για τα καλά, και αρκετοί ήταν αυτοί που έβαλαν ζακέτες και μπουφάν, ίσως για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι..


Φυσικά, πολλές φορές η νύχτα έγινε μέρα από τις αστραπές..


Και το αλεξικέραυνο εξακολουθεί να βρίσκεται πεσμένο στον αυλόγυρο του Παιδικού Σταθμού στο κέντρο του Δοξάτου..
13.08.2011

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ 2011 ΓΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Διοικητική διαίρεση Σύνολο Άρρενες Θήλεις
Πυκνότητα μόνιμου
πληθυσμού ανά
τετρ. χιλιόμετρο
Σύνολο Χώρας 10.787.690 5.303.690 5.484.000 81,75
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 606.170 299.100 307.070 42,82
Περιφερειακή ενότητα Ροδόπης 111.610 54.520 57.090 43,89
Δήμος Κομοτηνής 66.580 32.270 34.310 103,24
Δήμος Αρριανών 16.570 8.210 8.360 21,49
Δήμος Ιάσμου 13.750 6.720 7.030 28,33
Δήμος Μαρωνείας - Σαπών 14.710 7.320 7.390 22,92
Περιφερειακή ενότητα Δράμας 98.540 47.720 50.820 28,41
Δήμος Δράμας 59.010 28.350 30.660 70,24
Δήμος Δοξάτου 14.580 7.040 7.540 59,90
Δήμος Κάτω Νευροκοπίου 7.930 4.010 3.920 9,08
Δήμος Παρανεστίου 3.960 2.010 1.950 3,85
Δήμος Προσοτσάνης 13.060 6.310 6.750 27,10
Περιφερειακή ενότητα Έβρου 147.530 74.630 72.900 34,78
Δήμος Αλεξανδρούπολης 72.750 35.780 36.970 59,78
Δήμος Διδυμοτείχου 19.510 10.130 9.380 34,51
Δήμος Ορεστιάδας 37.530 19.470 18.060 39,27
Δήμος Σαμοθράκης 2.840 1.620 1.220 15,96
Δήμος Σουφλίου 14.900 7.630 7.270 11,24
Περιφερειακή ενότητα Θάσου 13.720 6.770 6.950 36,10
Δήμος Θάσου 13.720 6.770 6.950 36,10
Περιφερειακή ενότητα Καβάλας 124.480 60.770 63.710 71,89
Δήμος Καβάλας 70.360 33.980 36.380 200,26
Δήμος Νέστου 22.200 11.010 11.190 32,70
Δήμος Παγγαίου 31.920 15.780 16.140 45,51
Περιφερειακή ενότητα Ξάνθης 110.290 54.690 55.600 61,51
Δήμος Ξάνθης 64.450 31.860 32.590 130,17
Δήμος Αβδήρων 18.830 9.290 9.540 53,49
Δήμος Μύκης 15.530 7.710 7.820 24,52
Δήμος Τοπείρου 11.480 5.830 5.650 36,74
ΠΗΓΗ: www.statistics.gr

Αναρτήθηκε από Doxatinos στις 3:42 π.μ. 0 σχόλια

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Ν. ΖΙΧΝΗ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 5-2 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Σήμερα το απόγευμα οι Φίλιπποι έχασαν στη Ν. Ζίχνη από την τοπική ομάδα με 5-2 στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο.

Πλασματικό πάντως το σκορ, αφού οι νεαροί ποδοσφαιριστές του κ. Βασιλειάδη εντυπωσιάσαν, κατά διαστήματα, τους αρκετούς, για την εποχή, θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι.


Προηγήθηκαν μάλιστα με 2-0, με τους Παντζαρίδη(με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ που κέρδισε ο Τόλης Θεοφανίδης μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Παναγιώτη Ηλιάδη) και με τον νεοαποκτηθέντα Μπουμπέκη Βασίλη, αλλά προς το τέλος του 2ου ημιχρόνου οι έμπειροι παίκτες της Ν. Ζίχνης (που αγωνίζεται στην Δ' Εθνική) εκμεταλλεύτηκαν την απειρία των αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή των Φιλίππων και το σκορ πήρε διαστάσεις..


Σε επόμενη ανάρτηση αναλυτικότερα για το παιχνίδι καθώς και κάποια βιντεάκια από τον αγώνα..

Αναρτήθηκε από Doxatinos στις 9:32 μ.μ. 0 σχόλια

 

Ανάπτυξη Εφαρμογής Επαυξημένης Πραγματικότητας ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

Ανάπτυξη Εφαρμογής Επαυξημένης Πραγματικότητας

Ημερομηνία: 22/07/2011

Αρ. Πρωτοκόλλου: 13834

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμος Δοξάτου, ενεργώντας ως Αναθέτουσα Αρχή, προκηρύσσει Ανοιχτό Δημόσιο Διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά, για την επιλογή Αναδόχου για την υλοποίηση του Έργου : «Ανάπτυξη Εφαρμογής Επαυξημένης Πραγματικότητας, Δημιουργία Portal, Δράσεις Εκπαίδευσης, Υπηρεσίες Ευαισθητοποίησης στα πλαίσια του έργου Cross Border Environmental Cell Awareness In Doxato and Banite Municipalities with Bulgarian’s Biodiversity Foundation Contribution και ακρωνύμιο έργου ECA». Το Έργο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας « Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013», Άξονας Προτεραιότητας 1, «Ποιότητα Ζωής» και τομέα παρέμβασης 1.1 «Προστασία, διαχείριση & προώθηση των περιβαλλοντικών πόρων» και χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους κατά 15 % και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ κατά 85 %. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη του προκηρυσσόμενου Έργου ανέρχεται στο ποσό των 157.608,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (23%), το οποίο είναι και το ανώτατο όριο για την υποβολή προσφορών. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, είναι υποχρεωτική η καταβολή Εγγύησης Συμμετοχής ίσης τουλάχιστον προς το 5% του προϋπολογισμού του Έργου, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Χρόνος και τόπος υποβολής των προσφορών: Οι προσφορές υποβάλλονται από τους συμμετέχοντες ή τους νόμιμους εκπροσώπους τους στο Δημαρχείο στο Δημοτικό Κατάστημα του Καλαμπακίου την 30 Αυγούστου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. Χρόνος και τόπος αποσφράγισης των προσφορών: Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο στο Δημοτικό Κατάστημα του Καλαμπακίου, στο Δήμο Δοξάτου από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού , την 1 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.( ώρα λήξης υποβολής προσφορών). Αντίτυπο του Τεύχους Προκήρυξης διατίθεται από το Δήμο Δοξάτου κατά τις εργάσιμες ημέρες από 10:00 – 13:00 ( Πηγές Κεφαλαρίου, Δοξάτο Δράμας Τ.Κ. 66 300, Τηλ.: 25213 52415, Φαξ: 25213 52409, πληροφορίες: κ. Ιωαννίδης Παναγιώτης) ατελώς .

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥΣημείωση "Δοξατινών Νέων": Δεν αντέχω, θα το πω: Διαβάζοντας τα παραπάνω, θυμήθηκα τον Χάρυ Κλιν και την περίφημη ατάκα του: "Εσείς τι καταλάβατε κυρία μου;" ...

Αναρτήθηκε από Doxatinos στις 10:00 π.μ. 0 σχόλια